Bogbinding - Det autentiske håndværk

Sjældent oplever man en nostalgi, som når man træder indenfor på Bogbinderiets værksted. Bogbinderiet er etableret i 1992 af bogbinder Lars Hedegaard med en målsætning om at holde bogbinderifagets håndværksmæssige traditioner i hævd.

Bogbinderiet har vundet præmier og været nomineret til flere bogbinder priser, hvilket vidner om den store passion, der ligger i et veludført bogbinderiarbejde.

Garnhæftede bøger og notesbøger i mindre oplag 

Hos Bogbinderiet indbindes tidsskrifter, bøger, notesbøger eller kataloger til private, firmaer, biblioteker samt til trykkerier. Herforuden har Bogbinderiet specialiseret sig i fremstilling af mapper og æsker i små oplag samt eksklusive og unikke håndindbindinger i de fineste skindkvaliteter med håndstukne kapitæler og guldsnit.

Her laves både softcover og hardcover bøger hos Bogbinderiet og kunderne spænder bredt fra Dinesen Gulve til Det Kgl Bibliotek, men fællesnævneren er at alle får et håndlavet produkt i særklasse.

Restaurering af bøger 

Selv gamle bøger kan have brug for en opstramning. Hos Bogbinderiet har vi en del ombinding og restaurering af de gamle bøger, som har stor værdi hos dig.

Ring til og for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Lars Hedegaard

Bogbinder

Telefon: +45 86 10 09 00
Email: kontakt@bogbinderietaarhus.dk

Bogbinderiet Aarhus, Vejlbjergvej 31,  8240 Risskov

Bogbinderiet-omos