Søger du inspiration til dit næste kreative projekt, der kan booste din virksomheds markedsføring eller brand?

Det Grafiske Hus har et flot showroom i Risskov, nord for Aarhus, hvor du er mere end velkommen til at aflægge besøg for at se eksempler på, hvordan en virksomheds budskab kan udfoldes i papir, pap, skind, lærred eller noget helt andet.
Nogle gange skal man se og røre materialer
Du kan altid aflægge et besøg i vores showroom, hvis du har brug for at få større indblik i, hvordan dit projekt kan tage form. Her kan du opleve, hvordan nytænkning og leg med materialer, prægning, former og farver får lov at råde. Vi vil vove at påstå, at der ofte ikke skal mere til end et besøg i et af vores showrooms, før du har ideen, der kan give dit projekt nyt liv.

Drop ind hver onsdag, hvor vi har åben inspiratiONSDAG.

Papirkollektioner der bliver ved med at overraske

Gå på opdagelse i Danmarks største papirkollektion, hvor du kan finde stort set alt hvad hjertet begærer. Så om du er på udkig efter bæredygtigt papir, der er lavet af lavendel eller græs, eller om du søger en papirløsning, som understøtter dit budskab, kan du finde det her.

Her finder du et stort udvalg af papirkollektioner fra mange af de vigtige aktører på markedet, så det er nærmest umuligt ikke at finde noget, man kan bruge til sine projekter.

Inspirationsdag

Ring eller skriv og lad os lave en aftale, hvor du kan få inspiration til dit næste projekt.

Så kan du kigge i vores trendbøger fra pej gruppen. Mon ikke det vil hjælpe dig med at blive inspireret til at prøve nogle af de nyt flotte farver og forme. Besøg vores show(off)rooms – vores kreative legeplads – hvor vi arbejder efter filosofien, at alt er muligt.

Kontakt os på +45 86 91 20 00 eller dgh@detgrafiskehus.dk, så aftaler vi et besøg.

Showroom adresse: Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov