DET GRAFISKE HUS

Dit kreative kompetencecenter

Et samarbejde mellem kreative virksomheder, der med hver deres særlige ekspertiseområder har skabt et kompentencecenter inden for forædling og udvikling af grafiske produkter, branding og kommunikation.

Vi nørder inden for grafiske løsninger

Når du er hos os, har vi dig og dit projekt i fokus, så du får den bedst mulige præsentation af dit produkt.

Med det hold af eksperter inden for kommunikation, udvikling og produktion af branding- og grafiske marketingløsninger, kan vi i Det Grafiske Hus tilbyde dig 360˚ grader løsninger til alt, hvad der har med dit brand at gøre, hvad end det omhandler præsentationsmaterialer, in-store materiale, branding projekter eller forædling af dine løsninger..

Fra eksklusive løsninger og skarpe forædlinger
til brandingløsninger

Paper Domain
Stort fokus
på detaljer og funktionalitet.
Paper domain, som er det tidligere Allingham & Hansen og EST, udvikler og producerer specialløsninger med stort fokus på flotte  detaljer og funktionalitet, se mere her.
Om-paperdomain
Om-bogbinderiet-detgrafiskehus
Bogbinderiet Aarhus
Autentisk håndværk
i mindre oplæg.
Bogbinderiet Aarhus er det ubetingede autentiske håndværk. Her laves de fineste indbundne bøger, notesbøger og tidsskrifter. Bogbinderiet specialiseret i fremstilling af garnhæftede bøger, mapper og æsker i mindre oplæg med præg og guldtryk, hvis det ønskes, se mere her.
DIT BRAND
Giv DIT BRAND
et løft.
DIT BRAND er vores branding bureau, der med deres kreative tilgang og brandingindsigt, kan give dit brand det løft, du har brug for, i form af en ny visuel identitet, online marketing eller grafiske marketingprojekter.
Om-ditbrand

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hos Det Grafiske Hus er vi specialister inden for alt, hvad der omhandler produktion, indbinding og opklæbning af dine grafiske løsninger, se nogle af vores løsninger her. Du får en moderne og alsidig grafisk samarbejdspartner med speciale i serigrafi og print til en lang række reklame- og kommunikationsprodukter, se mere om vores efterbehandling her.

Ønsker du at tale med nogle af os, kan du fange os her:

Fritz Leth

Kreativ direktør, Paper Domain
Telefon: +45 86 21 67 00
Email: fritz@detgrafiskehus.dk

Thomas Schrøder

Direktør, Schrøder Grafisk
Telefon: +45 41 11 47 44
Email: ts@s-grafisk.dk

Bo Prisholm

Ansvarlig, Grafisk Bind
Telefon: +45 87 38 67 00
Email: bo@grafiskbind.dk

Helle Vittrup

Branding entusiast, DIT BRAND
Telefon: +45 42 95 88 68
Email: hv@ditbrand.com

Lars Hedegaard

Bogbinder, Bogbinderiet Aarhus
Telefon: +45 86 10 09 00
Email: kontakt@bogbinderietaarhus.dk

Claus Hemmingsen

Produktionschef, Det Grafiske Hus
Telefon: +45 25 30 20 09
Email: claus@detgrafiskehus.dk