Tilmelding til seminar om branding, trendenser, kreative grafiske løsninger og virkningsfulde forædlinger.

Hvad er branding egentlig?

Helle Vittrup fra brandingbureauet DIT BRAND vil med indlægget ” Populært sagt er det din branding, der gør dig værd at elske” give os indsigt i branding universet.

Hvilke tendenser ser vi inden for farver og materialer i 2019?

Intet står stille. Især ikke design og tendenser.

De senere år har trenden flyttet sig fra at være enkel og sikker til at blive vildere og mere eksperimenterende. Der bliver generelt brugt flere farver og gerne blandet på en måde, vi ikke har set før, og vi bruger gerne flere materialer på et produkt. Det giver os en masse muligheder, men hvordan rammer vi rigtigt trendmæssigt? Helle Vittrup giver jer en indsigt i trendjunglen, om hvilke tendenser vi kommer til at se i 2019 og præsenterer nogle af tendenserne i de grafiske produkter.

Hvordan får du dit produkt til at skille sig ud?

Fritz Leth, Det Grafiske Hus, præsenterer kreative grafiske løsninger, som kan booste det samlede billede af din virksomheds eller dit produkts brand. Her er præsentationsmaterialer, ringbind, mapper, omslag og udstillingsmateriale udført i papir, pap, plastik, læder, stof og andre materialer.

Hos Det Grafiske Hus er der fokus på at styrke dit brand gennem løsninger med både funktionalitet og det rigtige, effektfulde look i form af detaljer eller forædling.

“Bring your story to life”

Ses vi?

Du kan nu tilmelde dig inspirationsseminar som afholdes i

Aarhus: Det Grafiske Hus, Marselis Boulevard 177, 8000 Aarhus

København: Det Grafiske Hus, Herluf Trollesgade 28, 1052 København K

Der bliver opkrævet et gebyr på 500,00 kr. hvis du bliver forhindret og ikke melder fra indenfor min. to dage.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Fritz på 26 75 02 44 eller skrive til fritz@detgrafiskehus.dk


Skriv mig på venteliste og send besked når de nye datoer kommer.

Seminar d. 3. dec. 2019.