Inspiration

Drop ind til InspiratiONSDAG

Inspirationsdag-blog

InspiratiONSDAG – hver uge

Hvor søger du egentlig din inspiration? Hvis man arbejder med branding, marketing og grafiske løsninger, kan man nogle gange tænke, at man aldrig kan få nok inspiration!

Når vi skal i gang med et nyt projekt, tonser vi gerne internettet igennem for at få vendt tankerne og forhåbentlig blive inspireret til noget genialt, eller vi vender nogle ting med vores kolleger, for at høre deres mening om vores idéer. Hvilket er skønt! Men vi absorberer ikke kun inspiration gennem vores øjne eller via andre, men i høj grad også gennem vores andre sanser, som at røre ved materialer og derigennem fornemme, hvordan materialer så fint kan supplere hinanden, give et mere fuldendt udtryk og være med til at løfte dit produkt.

Savner du inspiration?

For at gøre det nemmere for dig, har vi åbnet vores showroom for ”Drop ind” hver onsdag, hvor du kan bruge showroom’et som din inspirationskilde til grafiske projekter. Du kan kigge i alle vores papir- og materialekollektioner eller pej gruppens materiale, hvis du er lidt nysgerrig efter at vide mere om, hvilke tendenser vi ser inden for farver og materialer. Og det er helt uden forpligtelser.

Tænk ud af boxen

Tag din kollega med eller måske en kunde, som du gerne vil præsentere flere muligheder for, så I sammen kan vælge ud, hvad der matcher jeres behov til den pågældende opgave. Hvad er vigtigt for jer? Søger I en bæredygtig løsning med en CO2 neutral produktion, er det genbrugpapirets muligheder I søger, eller ganske enkelt bare det helt rette papir, som passer til jeres brand DNA. Showroom’et indeholder Danmarks største papir- og materialekollektion, så mon ikke du kan finde noget?

Trænger dit brand til et boost?

Går I med nogle tanker omkring brandingen af jeres produkt, trænger I til en re-branding eller har I nogle marketingprojekter, I gerne vil have vores indblik på, så tag det med, og vi kan tage en snak om det.

Drop ind hver onsdag!

Vi åbner dørene hver onsdag fra 9-16, hvor alle er velkomne. Husk at du kan til en hver tid ringe og aftale tid med os, hvis du gerne vil forbi en af de andre dage.

Bemærk at selv om adressen er Marselis Boulevard 177, 8000 Aarhus C, så er her gratis parkering.

Ps: Hold øjne og ører åbne for uventede små kreative inputs – de kan komme når som helst og hvor som helst.

Related Posts

Skriv et svar