Menu

Speciale i serigrafi og print

I Schrøder Grafisk får du en moderne og alsidig grafisk samarbejdspartner med speciale i serigrafi og print til en lang række reklame- og kommunikationsprodukter.

I dag tales om at alle produkter stort set er ens. Det er indpakningen og de værdier, vi tillægger et brand, som er med til at differentiere dit produkt. Hos Schrøder Grafisk kan man virkelig tale om, at dine grafiske løsninger kan skille sig ud. En serigrafisk tryksag med et veldesignet print kan være flot og lækkert, men det er intet i forhold til, hvad der sker når man giver produktet en UV lakering, partiel lak på dele af din tryksag eller påtrykker en foliering. 

Det er ofte, de ekstra ting, som får din grafiske tryksag, emballering eller æsker til at fremstå mere eksklusiv. Ud over at vi laver en del klammehæftede brochurer samt plakater, producerer vi alle former for etiketter, den store interesse for bla øl, gin og økologiske drikke, har resulteret i at vi har lavet en del etiketter til denne branche.

Virksomheden fremstår i dag som moderne virksomhed hvor traditionelle og digitale produktionsteknikker bliver udnyttet optimalt. Men selv i disse højteknologiske tider bygger virksomheden stadig på de gode gamle dyder: ”God kvalitet til tiden og til en rimelig pris”.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os endelig. 

Thomas Boye Schrøder

Direktør
Mobil: +45 41 11 47 44
E-mail: ts@s-grafisk.dk

Michael Behrens "Mik"

Grafisk rådgiver
Mobil: +45 40 73 95 30
E-mail: mb@s-grafisk.dk
   
   

Schrøder Grafisk ApS  Vejlbjergvej 31  DK-8240 Risskov

T.: +45 86 21 02 44  E.: sg@s-grafisk.dk

CVR: 19797783