Menu

Det Grafiske Hus

Det Grafiske Hus er et samarbejde mellem kreative virksomheder, der med hver deres særlige ekspertiseområder har skabt et kompentencecenter inden for forædling og udvikling af grafiske produkter, branding og kommunikation. 

Det er virksomheder, som alle brænder for at sikre dig den bedst mulige præsentation af dit produkt. Med det hold af eksperter inden for kommunikation, udvikling og produktion af branding- og grafiske marketingløsninger, kan vi i Det Grafiske Hus tilbyde dig 360˚  grader løsninger til alt, hvad der har med dit brand at gøre, hvad end det omhandler præsentationsmaterialer, in-store materiale, branding projekter eller forædling af dine løsninger. 

Det Grafiske Hus kan blive din partner, som kan løse samtlige af dine grafiske projekter fra A-Z på en professionel og sikker måde. 
 

Fritz Leth

  Thomas Schrøder   Bo Prisholm
Kreativ direktør, Paper Domain   Direktør, Schrøder Grafisk   Ansvarlig, Grafisk Bind
Telefon:   +45 86 21 67 00  
 
Telefon:   +45 41 11 47 44
 
 
Telefon:   +45 87 38 67 00
 
E-mail:      fritz@detgrafiskehus.dk    E-mail:       ts@s-grafisk.dk   E-mail:       bo@grafiskbind.dk
 

 

Helle Vittrup           

                           

Lars Hedegaard

 

Claus Hemmingsen                                

Branding entusiast, DIT BRAND   Bogbinder, Bogbinderiet Aarhus  

Produktionschef, Det Grafiske Hus

Telefon:   +45 42 95 88 68  
 
Telefon:   +45 86 10 09 00
 
 
Telefon:   +45 25 30 20 09
 
E-mail:      hv@ditbrand.com    E-mail:       kontakt@bogbinderietaarhus.dk   E-mail:       bo@grafiskbind.dk

 

Hos Det Grafiske Hus er vi specialister inden for alt, hvad der omhandler produktion, indbinding og opklæbning af dine grafiske løsninger, se nogle af vores løsninger her.  Du får en moderne og alsidig grafisk samarbejdspartner med speciale i serigrafi og print til en lang række reklame- og kommunikationsprodukter, se mere om vores efterbehandling her.

Paper domain, som er det tidligere Allingham & Hansen og EST, udvikler og producerer specialløsninger med stort fokus på flotte  detaljer og funktionalitet, se mere her

Bogbinderiet Aarhus er det ubetingede autentiske håndværk. Her laves de fineste indbundne bøger, notesbøger og tidsskrifter. Bogbinderiet specialiseret i fremstilling af garnhæftede bøger, mapper og æsker i mindre oplæg med præg og guldtryk, hvis det ønskes, se mere her

DIT BRAND er vores branding bureau, der med deres kreative tilgang og brandingindsigt, kan give dit brand det løft, du har brug for, i form af en ny visuel identitet, online marketing eller grafiske marketingprojekter. Se mere her.

 

Kontakt os på +45 86 91 20 00 eller dgh@detgrafiskehus.dk, så hjælper vi dig videre...