Menu

Velkommen til Det Grafiske Hus

Det Grafiske Hus er et samarbejde mellem grafiske kreative virksomheder, der med hver deres særlige ekspertiseområder har skabt et kompentencecenter inden for forædling og udvikling af grafiske produkter, brand strategi og kommunikation. 

 

 

Grafisk Bind er specialister i indbinding og opklæbning af tryksager til alt fra ringbind, mapper og bogomslag til skilte, displays, musemåtter og meget mere, der kan være med til at skabe omtale og mersalg i virksomheden.

I Schrøder Grafisk får du en moderne og alsidig grafisk samarbejdspartner med speciale i serigrafi og print til en lang række reklame- og kommunikationsprodukter.

paper domain er din professionelle samarbejdspartner inden for udvikling af grafiske produkter på tryk til virksomhedens promotion og præsentation – fra det lille visitkort til store, imponerende salgsdisplays og butiksinventar.

Hos Bogbinderiet Aarhus kan du få lavet eksklusive bøger og tidsskrifter fra bunden i traditionstro håndværk med dit unikke, personlige præg.

Og sidst men ikke mindst har du i DIT BRAND en kreativ og strategisk sparringspartner inden for både visuel og online branding og kommunikation.

 

 

                                        

 

                       

 

Nøgleordet i vores forretningsstrategi er: Synergi.

Synergi for vores kunder, leverandører, medarbejdere og forretningen.

 

“Synergi, er samvirket mellem to eller flere tiltag/kræfter,

som giver en større effekt end blot summen af de enkelte tiltag/kræfter giver hver for sig.”

 

Lad dig inspirere og hold dig opdateret via vores website, facebook, nyhedsbrev eller tilmeld dig vores GRATIS inspirationsseminar.

 

Det Grafiske Hus har etableret et nyt showroom på Marselis Boulevard 177, Aarhus. 

Kig endelig forbi og se om ikke du kan finde noget, der kan inspirere dig og dine kunder.

Vi har et stort udvalg af papirkollektioner og en masse andre spændende ting. 

 

 

 

   

Galleri

Nyheder