Menu

Det Grafiske Hus er et samarbejde mellem kreative virksomheder, der med hver deres særlige ekspertiseområder har skabt et kompentencecenter inden for forædling og udvikling af grafiske produkter, brand strategi og kommunikation.

 

 

Produkter og kreative løsninger til din branding og markedsføring.

 

Skab merværdi af dine tryksager gennem effekter og efterbehandling.

     

Se mere til de virksomheder som idag danner Det Grafiske Hus*

Specialister i indbinding og opklæb

Hos Grafisk Bind finder du specialister i indbinding og opklæbning af tryksager til alt fra ringbind, mapper og bogomslag til skilte, displays, musemåtter og meget mere, der kan være med til at skabe omtale og mersalg i virksomheden.

Speciale i serigrafi og print

I Schrøder Grafisk får du en moderne og alsidig grafisk samarbejdspartner med speciale i serigrafi og print til en lang række reklame- og kommunikationsprodukter.

Garnhæftede bøger med præg

Hos Bogbinderiet Aarhus kan du få lavet eksklusive garnhæftede bøger og tidsskrifter fra bunden i traditionstro håndværk med dit unikke, personlige præg. Alt sammen tilbydes i små oplæg.

Vi udvikler og producerer kreative grafiske produkter

paper domain er din professionelle samarbejdspartner inden for udvikling af grafiske produkter på tryk til virksomhedens promotion og præsentation – fra det lille visitkort til store, imponerende salgsdisplays og butiksinventar. 

360˚ branding 

I DIT BRAND har du en kreativ og strategisk sparringspartner inden for både visuel og online branding og kommunikation. Hvilket budskab ønsker du dit brand skal fortælle? DIT BRAND tager afsæt i en 360° branding tankegang, 

 

Nøgleordet i vores forretningsstrategi er: Synergi.

Synergi for vores kunder, leverandører, medarbejdere og forretningen.

 

“Synergi, er samvirket mellem to eller flere tiltag/kræfter,

som giver en større effekt end blot summen af de enkelte tiltag/kræfter giver hver for sig.”

 

 

Lad dig inspirere og hold dig opdateret via vores website, facebook, nyhedsbrev eller tilmeld dig vores GRATIS inspirationsseminar.

 

Galleri

Nyheder

Mangler du grafisk inspiration?

Vores showroom indeholder bl.a. den største samling af papirkollektioner i Jylland. De står sammen med kollektioner af grafiske produkter og individuelle løsninger. Se mere her.

Leder du efter kontorplads i Aarhus?

Vi har indrettet et inspirerende grafisk miljø i Aarhus C, hvor vi sidder mellem de lækreste tryksager, originale print og papirer. Nu mangler vi bare nogle at dele det med. Se mere her